Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Savanyúság / lekvár / befőtt étel receptek » Káposzta savanyítás télre

felvitel dátuma: 2012-10-27 16:06:58       mai nézettség: 1       nézettség: 2917
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:

Hozzávalók: 35 kg. káposzta, kilónként 2.5 dkg. , izlés szerinti fűszerek, bors, hagyma paprika, babérlevél ,én tettem tormát is.

Előkészületi idő: 2 perc


Elkészítés:

Elkészítés: Akáposztát, tisztitsuk meg a külső leveleitől, majd gyaluljuk le. A legyalult káposztához kg-onként 2.5 dkg. sót használjunk. Én edényben teszem el, így a következő a menet rend: Az edény alját borítsuk be káposzta levéllel, majd 205 dkg. sót szórunk , és a fúszerekből rakunk keveset. Én egy nagy tál legyalult káposztát bele döngölök az edénybe, rászórom a fűszereket, / kép szerint/, majd addíg ismétlem míg tart a káposzta, és bírom a döngölést. A tetejét rárakom, és meleg helyen 4-5 napig hagyom hogy erjedésnek induljon, utánna már lehet hűvösebb helyre tenni.Az a légyeg, hogy a tetején lévő perembe mindíg legyen víz. Nem kell mosogatni ezt a fajtát, csak enni.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.