1 csirkemell
1 fej hagyma
5 dkg bulgur
1 szál kolbász
Fejes káposzta
Vaj
1 csomag bacon
Só
Bors
Olaj
a csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, és megszórjuk sóval, borssal. A töltelékhez a bulgurt kétszeres mennyiségű sós vízben megfőzzük, a hagymát apróra vágva megdinszteljük, majd hozzákeverjük az aprított kolbászt. Átpirítjuk, majd hozzákeverjük a bulgurt. Ezzel a töltelékkel töltjük meg a csirkemellet. A káposztát pár percig forró vízbe tesszük, majd ha kicsit meghűlt, belecsomagoljuk a töltött csirkemellet, és olvasztott vajon átsütjük, majd felöntjük kevés vízzel, és 20 percig főzzük. Kicsit hagyjuk hűlni, majd baconba csomagoljuk, tepsibe téve 180 fokon 15 perc alatt pirosra sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!