Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sütemény recept ( sós ) recept » Káposztás papsapka

felvitel dátuma: 2013-09-25 15:31:08       mai nézettség: 1       nézettség: 3157
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 fél fej kis káposzta megpárolva mint a káposztás tésztánál Tészta:3 főtt krumpli áttörve,30 dkg liszt,1 teáskanál cukor,1 teáskanál ,1,5 dkg élesztő,tejföl összeállítani,1 tojás a kenéshez  A receptet a Vidék Ízében találtam.

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

Lereszelem a káposztát, olajon felolvasztok 2 evőkanál cukrot,mikor barna ráteszem a káposztát, sózom borsozom,megpárolom , kihűtöm..A tört krumplihoz hozzáadom a lisztet, sót, cukrot, belmorzsolom az élesztőt és tejföllel könnyű tésztát gyúrok!Kinyújtom és tenyérnyi kockákra vágom és egy kicsit kelesztem a deszkán.Megtöltöm káposztával a végeit összefogom és tepsibe teszem tojással megkenem és 170 fokon 25-30 percig sütöm.Lehet tölteni édes töltelékkel is pld:túró,mák,lekvár de akkor a tésztába 1 evőkanál cukor megy és csipetnyi a adagja!12 bukta lett és 4 kifli

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Káplár Anna 2013 szeptember 25

Nagyon jó recept!! Megint tanultam valamit. Köszi Livike a receptet.!!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.