Az élesztőt cukros tejben futtasd fel. Öntsd hozzá a lisztet, majd a tojássárgákkal dolgozd össze. Ízlés szerint sózd, borsozd. A káposztát reszeld le, majd sózd be. hagyd egy kicsit állni, majd nyomkodd ki, és pici olajon pirítsd meg. A tésztát nyújtsd ki, és oszlasd el rajta a káposzta harmadát, majd hajtsd háromba. Újra nyújtsd ki, de ezúttal négy rétegesre hajtogasd, Tedd hűtőbe fél órára, majd nyújsd ki megint, rakd rá a káposzta 1/3 , és ismételd meg vele a hajtogatásokat, és a nyújtásokat. Újra pihentetés a hűtőe, ezután a maradék káposztát rákenem és újra hajtogattom. Fél óra után szaggasd ki, és kivajazott, lisztezett tepsibe tedd bele. A tetejét kockázd be, kend meg tojással. Hideg sütőbe tedd és így süsd meg.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!