25 dkg száraz tészta ( kocka )
1 evk só+1 mokk k só
fél kiló édes káposzta
3 kanál cukor
2 csípet örölt borss
1,5 dl étolaj.
kb 2 dl víz.
Én a fél kiló édes káposztát aprító géppel ,össze aprítottam,és az étolajon egy mokk kan sóval,és a víz hozzá adásával meg pároltam,kevergettem,kb fél óráig,mikor puha lett a cukorral még át sütöttem sárgára a káposztát, Egy három literes lábasban forralunk vizet egy evk sóval,és ha forr bele tesszük a száraz tésztánkat főni,és krvrgetjük időnként,úgy 10,15 perc alatt meg főtt a tészta,és jól le szűrjük hideg vizes csappnál,és egy tálba öntjük a le csúrgatott főtt tésztánkat,és rá pakoljuk a párolt káposztánkat,és enyhén borsozzuk,és kész.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!