ez is nagyon mutatós ,és egyszerű, mindketőt megcsinálom a hétvégén.
A káposztát felszeleteljük, vagy legyaluljuk. A vöröshagymát félkarikákra vágjuk. Leforrázzuk a káposztát a hagymával együtt, és szűrőben lecsöpögtetjük. A virslit megfőzzük, majd kihűtjük, és felkarikázzuk. (én srégen szoktam vágni, mert úgy mutatósabb) A káposztás hagymát elkeverjük óvatosan a virslivel, majd kevés olíva olajjal, almaecettel, és kaporral. Összeforgatjuk, majd a tetejét ízlés szerint megszórjuk csilipehellyel. Utólag pár csepp olíva olajat is csorgathatunk rá. Nem fog ártani neki!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!