4 db egész csirkecomb,
60 dkg savanyúkáposzta,
12 dkg rizs,
2 db tojássárgája,
2 gerezd fokhagyma,
1 tk.sültcsirke fűszerkeverék,
1 doboz 450 gr tejföl,
só, bors
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, beszórjuk a fűszerkeverékkel, sózzuk, borsozzuk, és egy kicsit állni hagyjuk.
Tepsziben 30 percig lefedve pároljuk a combokat.
Közben elkészítjük a káposztás rizst. A rizst megmossuk, félig megfőzzük. Fél doboz tejfölbe keverjük a fokhagymát, sót, borsot, a 2 tojássárgáját, majd összekeverjük a rizzsel és a káposztával. Az elősütött csirkecombokat sorba rendezzük, és a káposztás rizst mellé tesszük. A tejföl másik felét a tetejére tesszük. Így sütjük szép pirosra kb. 40perc.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!