Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Kapros raguleves juhtúró gombóccal

felvitel dátuma: 2011-02-07 19:21:05       mai nézettség: 1       nézettség: 2710
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Sertés lapocka: 0,40 kg
Vegyes zöldség: 0.30 kg
vöröshagyma: 1 fej
vaj vagy zsír:  0.10 kg
só: ízlés szerint
őrölt bors: ízlés szerint
ételízesítő: ízlés szerint
liszt: 0.10 kg
kapor: ízlés szerint
tejföl: fél pohár
fagyasztott juhtúró gombóc: 0.30 kg 

 

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Kockára vágjuk a megmosott sertés lapockát.
Összevágjuk a vöröshagymát, zsíron vagy vajon lepirítjuk, beletesszük a kockára vágott sertés lapockát, kockára vágott vegyes zöldséget, és a fűszerekkel ízesítjük, majd lepároljuk (kb. 20 perc).
Megszórjuk liszttel, és felengedjük. Lassú tűzön főzzük, majd a habját eltávolítjuk.
Ha a hús megfőtt, tejfölből-, kaporból-, lisztből habarást készítünk, és a levesbe habarjuk.
Tálalás előtt belefőzzük a juhtúró gombócot.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.