Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Kapros, tejszínes gombaleves

felvitel dátuma: 2014-05-22 17:52:45       mai nézettség: 1       nézettség: 1010
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
400 g. szeletelt csiperke gomba
1 fej hagyma apróra vágva,
2 gerezd fokhagyma,
1 szál sárgarépa,
1 szál petrezselyem gyökér,
1 kevés petrezselyem zöld,
1 kis csokor kapor,
kevés , és őrölt bors
200 g. főzőtejszín
2 kanál liszt,
1 tojás,
kevés olaj vagy zsír
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
A hagymát, a szétnyomott fokhagymát megpárolom, hozzáadom a gombát, a karikára, vagy hasábra vágott répát, zöldséget, megsózom, borsozom, megszórom kevés liszttel, majd felöntöm vízzel.
Annyi ideig főzöm, hogy a hagyma szétessen, és közben kikavarom a galuskát.
Keveset főzöm fedő alatt, majd a főzőtejszínt is hozzáadom kevergetés mellett. Beleszaggatom a galuskát. A zöld fűszereket is hozzáteszem, és ha a galuska is megfőtt tálalható. Készíthető csipetkével is.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.