Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / sertés recept » Karaj töltve hentesmódra

felvitel dátuma: 2012-01-23 15:53:55       mai nézettség: 2       nézettség: 6982
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

1kg karaj,,,örölt bors,30dkg füstölt tarja,25dkg csemege uborka,fél liter tejföl,5dkg reszelt füstölt sajt,vöröshagyma,1-2gerezd fokhagyma,kb 1dl olaj,,15 dkg trapista reszelve

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A karajt 8 szeletre vágjuk,vékonyra kiverjük,megsózzuk,borsozzuk,félrerakjuk.A tarját,az uborkával,hagymával,ledaráljuk,majd összekeverjük tejföllel,füstölt sajttal,zúzott fokhagymával.Ezt a tölteléket rákenjük a hússzeletekre és feltekerjük,hústűvel összetűzzük.Olajozott tepsibe rakjuk szorosan és leöntjük a mártással.Előmelegített sütőben lefóliázva 25-30 perc alatt 170 fokon megsütjük.

Mártás: 2dl tejföl,zúzott fokhagyma,bors, és reszelt trapista sajt.

Köret:1,5kg burgonyát meghámozunk,félbevágjuk,sós vízben félpuhára főzzük,leszűrjük és olajozott tepsibe öntjük és 250fokon 15 perc alatt pirosra sütjük.

Szakács: Márta


Film link: http://www.receptabc.hu/edit_recept?edit=1&id=5969

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.