50 dkg karajcsont, 2
3 szál sárgarépa fehérrépa ,
leveszöldség,
1 vöröshagyma,
2 kisebb burgonya,
2 gerezd fokhagyma,
só.
ételízesítő ,
paradicsom ,
paprika,
A karajcsontot ízekre vágjuk, fazékba tesszük. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, a burgonyát, bezöldségezzük (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, karalábé, zöldpetrezselyem, zellerzöld, paradicsom,paprika .
Megsózzuk, ételízesítőt teszünk bele felengedjük vízzel és lassú tűzön főzzük.
Amikor a hús leválik a csontról és a zöldségek is megfőttek akkor a levest leszűrjük, csigatésztát vagy cérnametéltet főzünk bele.
A karaj húsa külön tetszés szerint felhasználható, tormával kenyérrel finom nagyon.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!