Hozzávalók 4 személyre:
8 szelet karaj csont nélkül /6-8 dkg-os szeletek/
20+10 dkg finom liszt
2 db tojás
só
3 dl szóda vagy szénsavas ásványvíz
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A 20 dkg lisztből,ásványvízből és a tojásokból csipet sóval sűrű palacsintatésztát keverünk.
Elkészítés:A hússzeleteket lisztbe majd a palacsintatésztába forgatjuk és bő olajban kisütjük.
Köretnek rizi-bizit vagy petrezselymes burgonyát kínálhatunk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!:))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!