Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Karalábéleves, karalábé krémleves, magyaros karalá

felvitel dátuma: 2015-02-13 11:18:25       mai nézettség: 1       nézettség: 973
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
1 nagy fej karalábé,
5 dkg vaj, kevés olíva olaj,
1 kis fej vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
kevés kakukkfű
csipetnyi lestyán,
kevés petrezselyem zöld,
200 g. főzőtejszín,
csipetnyi só,
1 kévés kanál cukor, vagy cukorpótló.
fél liter leves alaplé.
2 marék levestészta.
Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:
Az aprított hagymát, és a szétnyomott fokhagymát megdinszteljük az olaj, és a vaj keverékén. Hozzáadjuk az ízlés szerint darabolt karalábét. Rövid ideig együtt dinszteljük, majd felöntjük leves alaplével. Sóval, kevés cukorral ízesítjük. Addig főzzük, míg a karalábédarabok nem főnek szét, kockákban maradnak. Keveset kiveszünk a főzőléből, elkeverjük tejszínnel, és visszaöntjük a levesbe. Az apróra vágott zöld fűszerekkel, és levestésztával együtt felforraljuk, és addig főzzük, míg a tészta is megfő
Készíthetjük úgy is, hogy a tejszín hozzáadása előtt  összeturmixoljuk a levest, és krémleves lesz a végeredmény, de úgy is csinálhatjuk, hogy a tejszínt elhagyjuk, és kevés őrölt pirospaprikát adunk levesünkhöz. Így Magyaros ízesítésű lesz levesünk.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.