Elkészítés:
Tészta elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk. 6 egyenlő részre osztjuk,majd egyesével kinyújtjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe kisütjük. Előmelegített sütőben, 200fokon kb. 7 perc. Míg világos rózsaszín lesz. Tepsi mérete:25*20cm. A kisült lapokat egy konyharuhára téve, hagyjuk kihűlni.
Krém elkészítése:
A porcukrot a vaníliás cukorral felolvasztjuk,karamellizáljuk. Levesszük a tűzhelyről,majd hozzáadjuk a kávét és óvatosan összekeverjük,mert a cukor nagyon forró. A keményítőt egy fazékba tesszük,majd egy kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük és folyamatosan hozzáadjuk a maradék tejet. Hozzáadjuk a karamellás-kávés elegyet és sűrű pudingot főzzünk belőle. Még melegen hozzáadjuk a vajat és beledolgozzuk,míg el nem olvad. Egy tálba áttesszük,folpakkal lefedjük a tetejét és hagyjuk kihűlni szobahőmérsékletűre.
A kihűlt lapokat betöltjük a krémmel. A tetejét üresen hagyjuk. A sütit folpakkal lefedjük,majd hagyjuk egy éjszakát puhulni. Másnap szeletelhetjük, és a tetejét porcukorral leszórva tálaljuk. Jó étvágyat kívánok!