Hozzávalók (4 személyre):
Vágjuk fel a húst 3 centis darabokra. Szeleteljük fel a hagymát és daraboljuk vékonyra a répát. Forrósítsuk fel az olajat egy serpenyőben vagy wokban és süssük benne a húst fehéredésig a hagymával együtt. Amikor a húst kicsit megpuhult, adjuk hozzá a cukrot és addig kevergessük, amíg el nem kezd karamellizálódni. Adjuk hozzá a szójaszót, az ecetet, és öntsük fel annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Ízesítsük és hagyjuk főni 6-8 percig. Adjuk hozzá a répát és még 5 percig főzzük, hogy a répa kissé ropogós maradjon.Adhatunk hozzá még gombát vagy kaliforniai paprikát is,ha szeretnénk.
Párolt rizzsel tálaljuk. Esetleg, ha a húst ecetesebbre készítjük, adhatunk hozzá karamellizált sült burgonyát.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!