Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / töltött étel receptek » Karfiol húsos takaró alatt

felvitel dátuma: 2013-03-25 20:01:45       mai nézettség: 1       nézettség: 2426
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók
1 karfiol
2 evőkanál
350g vegyes vagdalthús
2 tojás
1 fej vöröshagyma
( megreszelve)
1/4 teáskanál fekete bors
1 csipet szerecsendió
2 evőkanál vaj

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:

Két liter sós vizet forraljunk fel.
Tisztítsuk meg a karfiolt, és a torzsát keresztbe vágjuk be, Öt percig főzzük, majd öntsük le róla a vizet.
A vagdalt húst keverjük össze a tojásokkal, a hagymával, és ezt 1/8 l vízzel gyúrjuk simára, majd sóval, borssal és a szerecsendióval ízesítsük.
Zsírozzuk ki a jénai tálat, a karfiolt állítsuk bele, és tegyük köré a húst. Rakjunk a forró sütő középső részére.
Ha félig megsült,rakjunk vajdarabkákat a húsra

Mi illik hozzá
Paradicsommártás és petrezselymes burgonya vagy rizibizi ,sör vagy ásványvíz

Szakács: barbi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.