Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Karfiólleves

felvitel dátuma: 2011-02-07 20:03:51       mai nézettség: 1       nézettség: 2762
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
tisztított karfiol: 50 dkg
étolaj: 1 evőkanál
liszt: 5 dkg
zöldpetrezselyem: 1 csomag
tejföl: 2 dl
só: csipetnyi
csontlé: 1 l
ételízesítő: 1 evőkanál
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt a csontlében vagy az ételízesítővel elkevert vízben puhára főzzük.
Étolajból és lisztből világos rántást készítünk, beletesszük az apróra vágott zöldpetrezselymet, felöntjük egy kevés hideg vízzel, és a levesbe keverjük. Tíz percig forraljuk. Tálalás előtt belekeverjük a tejfölt, és ízlés szerint sózzuk.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.