Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Karfiolleves

felvitel dátuma: 2011-02-07 20:14:44       mai nézettség: 1       nézettség: 2069
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
tisztított karfiol: 50 dkg
zsir: 4 dkg
liszt: 5 dkg
zöldpetrezselyem: 1 csomag
tejföl: 1 dl
só: csipetnyi
csontlé vagy 1 ek ételízesítő és víz: 1.2 l
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:
A rózsára szedett karfiolt megmossuk és a csontlében vagy ételízesítővel elkevert vízben puhára főzzük.
Zsírból és lisztből világos rántást készítünk, beletesszük az apróra vágott törtpetrezselymet, felöntjük egy kevés hidegvízzel, és a levesbe keverjük. 10 percig forraljuk. Tálalás előtt belekeverjük a tejfölt, és ízlés szerint sózzuk.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Imola Bako 2012 március 13

nagyon jol nez ki es finom is lehet

0/10 Szelei Istvánné 2012 augusztus 25

Nagyon finom igy, de mégjobb lehet friss répa, gyökér hozzáadásával.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.