3dbzöldség, 2 db répa,4db karfiolrózsa,1 db zellerkarika, 1 db paprika.
A levesbetéthez: 1 db tojás, 1 teáskanálnyi zsír,pici őrölt bors, pici só, apróra vágott zöldségzöldje, gríz.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
2liter vízbe beletesszük a zöldségeket, puhára főzzük.A karfiolt előbb vesszük ki a kevesből, hogy ne főjön szét.
A grízgaluskához felütjük a tojást, beletesszük a zsírt, a sót, a borsot, a zöldségzöldjét, alaposan elkeverjük, majd hozzáadunk annyi grízt, hogy a masszánk állaga tejföl sűrűségű legyen.
Amikor megfőtt a zöldség, kiskanállal beleszaggatjuk a grízgaluskát, 10 percig főzzük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!