Nagyon guszta! egyszerű és finom! Imádjuk a karfiolt, úgyhogy biztosan ki fogom próbálni!
1 fej közepes karfiol
1 db. csirkemell
1 nagy pohár tejföl
kb.10 dkg füstölt sajt
só, bors, Knorr fokhagymás villámpác ízlés szerint
A húsból négy szeletet vágunk, a villámpáccal bedörzsöljük kis olajjal megöntözzük.
A karfiolt tisztítás után forrásban lévő sós vízben éppen csak roppanósra előfőzzük.
A húst olaj nélkül teflon serpenyőben öt perc alatt megsütjük.
A maradék pácos olajjal kikenünk egy sütőtálat, beletesszük a húst ráhalmozzuk a karfiolt.
A nagy pohár tejfölt beleöntjük a pácos tálkába jól kikeverjük és szépen ráöntjük a karfiolra, én házi füstölt sajtot reszeltem rá és be a forró sütőbe, kb.20 perc és lehet tálalni.
Nagyobb étvágyúaknak ajánlom hozzá a párolt rizst/
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!