Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / tepsiben étel receptek » Karfiolos csirke

felvitel dátuma: 2011-09-22 13:56:05       mai nézettség: 1       nézettség: 2397
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

csirkecomb

karfiol

tejföl

pici olaj

provance fűszerkeverék

delikát,

őrölr feketebors

reszelt sajt

tojás

A fűszerek Toldi Fűszer termékek

http://www.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

A csirkecombokat(de lehet más csirkealkatrész is) befűszerezem a Fűszerkeverékkel és elrendezem úgy a vékonyan kiolajozott tepsibe, hogy legyen hely közöttük bőven. Ide pakolom be a nyers, rózsáira szedett karfiolt. A karfiolokat megszórom egy kicsi delikáttal. A tejfölbe elkeverek egy nyers tojást, delikátot és borsot, és ezzel a keverékkel bevonom a csirkés karfioltFóliával letakarom, és kis lángon majdnem egy órát párolom. Ha a hús és a karfiol már elég puha, leveszem a takarást, és megszórva reszelt sajttal visszatolom még egy tíz percre a sütőbe.

Pontos adagokat azért nem írok, mert ez függ a család éétvágyától, és nem utolsó sorban a tepsi nagyságától:-)

Szakács: Timcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Farkas Anna 2011 szeptember 28

Most van a sütőben :)))

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.