- 1 fej karfiol
- fél vöröshagyma darálva
- 1 paradicsom
- fél zöldpaprika
- tengerisó, bors, pirospaprika
A karfiolt rózsáira szedem, a paradicsomot lehéjázom, kockákra vágom, a paprikát is kockázom, a vöröshagymát ledarálom.
Előmelegítek egy 3 l-es, 20 cm-es AMC edényt az első zöld jelzésig, kevergetve megpirítom benne a hagymát és azonnal, frissen mosva beleteszem a karfiolt. Gyorsan hozzádobom a paradicsomot, zöldpaprikát és az összes fűszert.. Lefedem a gyorsfőzőfedővel, a Navigeniót automatikus főzésre (A jelzés) állítom, az audiothermet pedig a 20 másodperces, automatikus főzésre programozom (P jelzés), inicializálom (kétszer körbefordítom a visiothermen), és a soft jelzésre állítom.
Ettől kezdve nincs vele semmi dolgom, megtrítem az asztalt, ha azonnal enni akarunk, de akár ott is hagyhatom és ha pár óra múlva visszamegyek, friss, meleg étel vár. A főzőrendszer innentől mindent egyedül intéz, ha kell, azonnal készen van, de ha nem reagálok a jelzéseire, akkor automatikusan gondoskodik a megfelelő hőmérsékleten tartásról is.
Könnyű, kímélő étel, én csak így "magában" eszem, de egy könnyű rizsköretet vagy egy szelet pirítóst elbír.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!