Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Kati almás-sajtos csirkemell sültje

felvitel dátuma: 2011-07-31 20:06:06       mai nézettség: 1       nézettség: 2005
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

- 50 dkg csirkemell filé

- 2 db alma

- 25 dkg sajt

(nem tévedés, semmilyen fűszer sem kell hozzá, még sem!)

Előkészületi idő: 5 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

Ezt a sültet egyik kolléganőm mutatta, rendkívül egyszerű és finom.

A Navigenión előmelegítek egy 2,5 l-es, 24 cm-es AMC alapelemet a visiotherm első zöld jelzéséig. A vékonyra szeletelt csirkemmeleket mindkét oldalukon szép pirosra sütöm.

Az almákat meghámozom, felszeletelem, a sajtot vastagabb szeletekre vágom.

Amikor minden szelet hús szépen kisült, szosan egymás mellé rakom az edényben, mindegyikre teszek egy szelet almát és egy szelet sajtot.

Ráfordítom a Navigeniót és 2-es fokozaton addig pirítom, amíg a sajt rózsaszínű nem lesz.

Azonnal tálalom rizskörettel. Frissen a legfinomabb.

A sajt ellenére is nagyon könnyű étel, érdemes megnézni a képeken, milyen szépen pirul a csirkemell egyetlen csep olaj vagy más zsiradék nélkül is!

Szakács: Zsuzsa


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.