Nagyon ötletes. Gratulálok.
20 szendvicshez:
1 Bagett, vagy zsúrkenyér,
10 db. közepes nagyságú paradicsom
10 db fekete olajbogyó,
vaj, sonka, felvágott, vagy más szenvicsfeltét, esetleg körözött.
a díszítéshez petrezselyem zöld, majonéz, piros arany, vagy bármi, ami van otthon.
A bagettet felszeleteljük, megkenjük vajjal, szendvicskrémmel, vagy körözöttel, de bármi mással is lehet.
Ha vajjal kenjük, sonkát, vagy felvágottat szeletelünk rá.
A paradicsomokat félbevágjuk, majd középen bemetsszük. Kicsit szétnyitva ráhelyezzük a szendvicsre, majd a katica fejét, negyedbe vágott olajbogyóból hozzáillesztjük. Nagyon jól mutat, ha valami zöld levelet, salátát, petrezselyem zöldet is teszünk a szendvicsre. Nagyon jól néz kia zöld, a piros, és a fekete kontraszt. A pöttyeket készíthetjük az olajbogyó fekete héjából kivágva, vagy ételszínezékkel, esetleg ehető tintájú díszítő tollal.
Tapasztalatom szerint, nagyon gyorsan elfogy.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!