Az is! Mivel nincs fagyigépem, én villával kevertem meg, és ami a villán maradt, azt lenyaltam és megállapítottam, hogy így is nagyon fincsi, még féljegesen is :D
1 tojássárgája
10-12 dkg porcukor
2 dl tejszín
2,5 dl tej
1 púpozott tk nescafé (vagy egyéb instant kávépor)
1 kk kakaópor
1 csomag vaníliás cukor
csipetnyi só
A tejszínbol kemény habot verek. A tojássárgáját a cukorral és a sóval fehéredésig keverem, utána turmixgépbe toltom a tejjel, a vaníliás cukorral, a kakaóporral és a nescaféval egyutt, majd habosra keverem. Végul osszekeverem a kávés tejet a tejszínhabbal. Fagyigép tartályába toltom és eloírás szerint megfagyasztom, vagy fagyigép híján félóránként megkeverem. 4 óra hutés kell neki.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!