27 cm-es tortaforma
40 dkg babapiskóta
3 cs.vaníliás pudingpor /3x40g/
12 ek.kristály cukor
1,2 l tej
3 dl főzött kávé
2 dl tejszín
1dl rum vagy aroma
Díszítéshez:
tortadara vagy reszelt étcsoki
Lefőzzük a kávét.
A tejjel, cukorral és a kávéval megfőzzük a pudingot.
A tejszínt kemény habbá verjük.
A tortaformát kirakjuk babapiskótával, meglocsoljuk rummal vagy aromával majd a főzött kávés pudingból ráöntjük az 1/3 részét.
A rétegezést még kétszer megismételjük.
A tortaformát egy órára a hűtőbe tesszük majd kivéve rákenjük a tejszínhabot és megszórjuk tortadarával.
Legjobb ha csak másnap vágjuk fel.
Addigra a piskóta megszívja magát és megpuhul.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!