Elkészítés:
A tészta elkészítése: a vizet és olajat egy fazékba tesszük és hozzáadjuk a sót és cukrot. Közepes lángon főzzük. Mikor pattogni kezd az olajos víz, beletesszük a lisztet és folyamatos keveréssel reszteljük a tésztát. Mintha rántást készítenénk. Kb.2-3 perc. Ezt egy tálba áttesszük és hagyjuk kézmelegre hűlni. Ezután egyesével hozzáütjük a tojásokat. Közben robotgép segítségével keverjük. Mikor egy jó sűrű állagú nokedli tésztát kapunk,akkor jó. A tésztát egy csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük ,és kis halmokat nyomunk egy sütőpapírral bélelt tepsibe.Hagyjunk távolságot közöttük,mert térfogatuk megnő. Egy kis vízzel spricceljük le a fánkok tetejét. Előmelegített sütőben elsőnek 200 fokon , légkeverésen 15 percet sütjük,majd vissza vesszük a hőfokot 180 fokra és további 20 percet sütjük. A sütőt sütés közben,tilos nyitogatni! Ezután én nem vártam kivettem és azonnal még forrón ketté vágtam,de hagytam felvágatlanul is ,hogy össze esik-e és nem.
Hagyjuk kihűlni.A krémelkészítése: a hozzávalókból egy sűrű pudingot főzzünk, majd még melegen hozzáadjuk a csokit és a vajat. Elkeverjük benne ,majd folpakkal lefedve ,hagyjuk kihűlni.
Felverjük a habtejszínt. Ebből 3 evőkanálnyit hozzáadunk a kihűlt csokispudinghoz és beledolgozzuk. A csokikrémet és sima habot külön csillagcsővel elátott habzsákokba töltjük. Betöltjük a fánkokat. Elsőnek a csokikrémmel töltjük,majd erre nyomunk sima tejszínhabot és erre tesszük a fánkok tetejét. Végül a felolvasztott csokival meglocsoljuk a tetejét és megszórjuk színes szóró cukorral.Jó étvágyat kívánok hozzá!