20 dkg darált keksz,
12 dkg puha Ráma margarin
2 evőkanál kakaópor
3 ek. porcukor
fél dl tej
A krémhez:
4 dl tej
1 cs. pudingpor
8 dkg cukor
4 dkg sütőmargarin
Diszítéshez:
2-3 db banán ( bármi más gyümölcs)
1 cs. tortazselé
A tej kivételével az alap összes hozzávalóját összedolgozzuk egy tálban, majd a masszához adjuk a tejet. Az így kapott masszát egy kivehető aljú pite- vagy tortaformába tesszük, majd egy kanál segítségével belesimítjuk úgy, hogy az oldalára is nyomkodunk tésztát.
A krémhez a pudingport a cukorral egy kevés tejjel simára keverjük, a maradék tejet egy lábasban felforraljuk, majd a pudingporos péppel besűrítjük. A tűzről levéve belekeverjük a margarint is, hogy elolvadjon, majd a kibélelt tortakarikába töltjük.
A tetejét kirakjuk a banánkarikákkal, és a hűtőbe tesszük dermedni. A tasakon lévbő leírás szerint elkészítjük a tortazselét, és egy ecset segítségével lekenjük vele a torta tetejét. Hűtőbe tesszük dermedni.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!