fél kiló reszelt alma
ízlés szerint fahéj, citromlé, cukor
3 dl. víz
2 dl tej
2 csomag vaníliás főzős pudingpor
háztartási keksz
Az almát a cukorral, fahéjjal, citromlével a vízben puhára főzzük.
A tejben csomómentesre keverjük a pudingporokat és az almához öntjük, felfőzzük.
Egy tepsit kibélelek fóliával, egyenlentesen telepakoljuk háztartási keksszel. Rásimítjuk az alma felét, majd ismét megpakoljuk keksszel, erre jön az alma másik fele, majd újabb sor keksz.
A tetejére is fóliát teszünk, s egy napig hűtőben pihentetjük, míg a kekszek szépen megpuhulnak.
Ezt követően a tetejére csokimázt is tehetünk, ha úgy szeretjük, de tálalhatrjuk erdei gyümölcsökből készült öntettel is.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!