jó néz ki guszta
80 dkg háztartási keksz / szögletes/
1 l tej
5 csomag vaniliás vagy tejszin izű pudingpor
izlés szerint cukor
izlés szerint őrölt fahéj
1 kg savanykás alma
1 csomag étkezési zselatin
10 dkg margarin
1 tortabevonó csoki
diszitéshez szines torta dara
Tepsi alját kirakjuk háztartási keksszel.
Almát meghámozzuk és lereszeljük.
Tejet a pudingporral felfőzzük mikor kész belekeverjük a margarint és a lereszelt almát.
Egy két percig főzzük még az almával majd belekeverjük a beáztatot / 1dl vízben / étkezési zselatint.
Tűzről levéve izesitjük cukorral és fahéjjal.
Még forrón a krém felét rátesszük a kekszre, majd a krémre még egy sor keksz majd újra krém és végül befedük keksszel.
Tortabevonó csokit utasitás szerint olvasztjuk és rákenjük a kekszre.
Szines tortadarával diszitjük.
Mikor teljesen kihült a kockára vágva tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!