Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Kekszes almás

felvitel dátuma: 2011-04-16 20:55:49       mai nézettség: 1       nézettség: 3475
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg háztartási keksz / szögletes/
1 l tej
5 csomag vaniliás vagy tejszin izű pudingpor
izlés szerint cukor
izlés szerint őrölt fahéj
1 kg savanykás alma
1 csomag étkezési zselatin
10 dkg margarin
1 tortabevonó csoki
diszitéshez szines torta dara

Előkészületi idő: 0 perc


Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Tepsi alját kirakjuk háztartási keksszel.
Almát meghámozzuk és lereszeljük.

Tejet a pudingporral felfőzzük mikor kész belekeverjük a margarint és a lereszelt almát.
Egy két percig főzzük még az almával majd belekeverjük a beáztatot / 1dl vízben / étkezési zselatint.
Tűzről levéve izesitjük cukorral és fahéjjal.
Még forrón a krém felét rátesszük a kekszre, majd a krémre még egy sor keksz majd újra krém és végül befedük keksszel.
Tortabevonó csokit utasitás szerint olvasztjuk és rákenjük a kekszre.
Szines tortadarával diszitjük.

Mikor teljesen kihült a kockára vágva tálaljuk.

Szakács: garden


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

7/10 Fábián Lászlóné 2011 április 17

jó néz ki guszta

0/10 Fábián Lászlóné 2011 április 17

el készítem

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.