2 nagy joghurt
7-8 ek cukor
1 cs. zselatin
0,5 l habtejszín (hulala)
sok gyümölcs apróra vágva (ízlés szerint a mennyiség)
1 csomag háztartási keksz
1 nagy lábasba beleöntjük a joghurtot, a cukrot, a zselatint, a gyümölcsöt és jól összekeverjük és jól felmelegítjük. Majd lehűtjük.
A tortaformát kirakjuk a háztartási keksszel (alul és oldalt is).
A tejszínt habbá verjük, majd a joghurtos masszába keverjük. Ráöntjük a kekszekre.Díszítésként csoki vagy gyümölcs darabok vagy kekszdarabok, ill. bármi tetszős mehet.
Elkészítés után hűtőben 5-6 órát álljon, addíg a tortaformából sem vesszük ki.
Jó étvágyat hozzá! :)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!