1 doboz őszibarack befőtt
20dkg keksz (édes)
10dkg natur krémsajt,
1 vaníliás cukor
1/2 csomag vaníliás puding
2dl tejszin (Hulala)
2X 3 kanál cukor (gyógyszertárit használtam)
1 kanál rum aroma
5dkg szeletelt mandula
Az őszibarackot kevés lével leturmixoltam majd cukorral kezdtem melegíteni .Belekevertem a 1/2 csomag pudingport és avval felforraltam majd hagytam kihűlni.A krémsajtot cukorral kikevertem + a rumaromát a vaníliás cukort és a felvert tejszinnel vigyázzva összekevertem.
A mandulát szárazon megpiritottam és félreraktam.
Egy 18 cm átmérőjű tortaformába kekszet raktam erre az őszibarack 1/4 ét majd a krémnek is az 1/4 ét.Erre a keksz és sorba a rétegezés.Tetejére a tejszines krémsajt kerül amire rászortam a piritott mandulát.
1 éjszakára hűtőbe raktam,hogy a keksz megpuhuljon!!!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!