Biztosan finom ,ki fogom próbálni.
Tetejére:
Az almát meghámozzuk a TW Zöldséghámozóval, és a Konyhai Mindenttudó késbetétjének segítségével lereszeljük. Mesterszakács Nyeles Főzőedénybe rakjuk, ráöntünk 5 dl vizet, a cukorral elkeverve, kb. 10 perc alatt puhára főzzük.
Közben a pudingot 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük és kevergetve 2 percig főzzük. Ez alatt besűrűsödik.
Egy tepsi alját kirakjuk keksszel és rákenjük a krémet. A tetejére keksz kerül.
A kakaót a porcukorral és a 8-10 evőkanál vízzel vízgőz felett felforraljuk egy Mesterszakács Nyeles Főzőedényben (1l-es). A tűzről levéve az 5 dkg vajat hozzá adjuk, ezt a keksz tetejére kenjük.
Egy éjszakára tegyük hűtőbe, másnapra összepuhul és a TW Sajtkéssel szépen szeletelhető.
Ajánlott Tupperware termékek:
Biztosan finom ,ki fogom próbálni.
Köszönöm.
Csudi finomak a receptek.Ez a suti is bizonyára finom lesz!Kiprobálom!
Hát ez a süti nagyon finom lehet.Ilyen kekszeset én is szoktam késziteni. Csokoládé puding, 2 tasakból, cukorral, tejjel megfőzöm.Kekszeket lerakom egy magas jénai edénybe. 1 sor keksz az aljára, még melegen 1 sor csokipuding, majd megint keksz, amig el nem fogy.Persze utoljára puding kerül a tetejére.
Szia Marcsi! Meg van a hétvégi desszert.Köszönöm neked és még nézelődöm és ígérem mindent ki próbálok.Minden jót kívánok neked:):):) Zsuzska
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!