Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / sertés recept » Kekszes-fűszeres tarja mustárosan

felvitel dátuma: 2012-10-21 18:02:58       mai nézettség: 1       nézettség: 2547
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:
  • 4 nagy szelet tarja
  • Dijoni Mustár
  • kb. 5 dkg kréker keksz, de ha nincs otthon, akkor simán a háztartási keksz is
  • egy kis csokor friss petrezselyem zöldje
  • 5-6 friss bazsalikom levél
  • 40 dkg vegyes zöldség a körethez
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

A húsokat ráhelyezzük a Pác és Panír Sztár Rácsára. Mindkét felét bekenjük ecset segítségével, a mustárral. A rácsot a tetőre helyezzük.

A TurbóAprítóba beletördeljük a kekszet (most én is háztartásival készítettem), hozzáadjuk a megmosott fűszernövényeket és összedaráljuk.

A ledarált fűszeres kekszet megsózzuk, ez kréker esetében nem kell, ugyanis az sós keksz, és beleöntjük a Pác és Panír Sztár edényünkbe. Föléje helyezzük a húst a rácson. Lezárjuk a tetejével és játszunk kicsit az edénnyel, megtáncoltatjuk. Fordítgassuk fejjel lefelé, felfelé, rázzuk meg kicsit és már készen is vagyunk a hús felöltöztetésével.

Nyissuk ki az edényünket és a felöltöztetett hús szeleteket a Mesterfogás Csipesz segítségével tegyük át az UltraPro Sütő Tálcára (grill tálca).

A 2 l-es UltraPro Edényt használjuk most tetőként, tehát ezzel lefedjük a sütőtálcánkat.

20 perc alatt készre sütjük a tarja szeleteket.

Közben, amíg a hús sül, elkészítjük a köretet, ami a szivárvány zöldségünk lesz.

A párolást a mikróban végezzük, méghozzá egy speciális és szuper edényben a MikroGourmet-ben.

A MikroGourmet Alsó átlátszó tálcájába öntünk 3,5 dl vizet.

Ráhelyezzük a Párolóedényt, amibe beleöntjük a zöldségeket. Rátesszük a tetejét és 600 W-on 15 perc alatt megpároljuk a zöldségeket. 5 perc pihentetés után tálalható.

Semmilyen fűszer nem szükséges hozzá, nagyon finom lesz fűszerezés nélkül is a zöldség.

Miután megsült a hús, elkészült a köret, egy Mediterrán Tálaló Tál egyik felére rendezzük a kekszes tarjánkat, és mellé a párolt zöldségeket.

Szakács: Marcsi64


Film link: http://marcsiboszorkanykonyhaja.blogspot.hu/

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.