A húsokat ráhelyezzük a Pác és Panír Sztár Rácsára. Mindkét felét bekenjük ecset segítségével, a mustárral. A rácsot a tetőre helyezzük.
A TurbóAprítóba beletördeljük a kekszet (most én is háztartásival készítettem), hozzáadjuk a megmosott fűszernövényeket és összedaráljuk.
A ledarált fűszeres kekszet megsózzuk, ez kréker esetében nem kell, ugyanis az sós keksz, és beleöntjük a Pác és Panír Sztár edényünkbe. Föléje helyezzük a húst a rácson. Lezárjuk a tetejével és játszunk kicsit az edénnyel, megtáncoltatjuk. Fordítgassuk fejjel lefelé, felfelé, rázzuk meg kicsit és már készen is vagyunk a hús felöltöztetésével.
Nyissuk ki az edényünket és a felöltöztetett hús szeleteket a Mesterfogás Csipesz segítségével tegyük át az UltraPro Sütő Tálcára (grill tálca).
A 2 l-es UltraPro Edényt használjuk most tetőként, tehát ezzel lefedjük a sütőtálcánkat.
20 perc alatt készre sütjük a tarja szeleteket.
Közben, amíg a hús sül, elkészítjük a köretet, ami a szivárvány zöldségünk lesz.
A párolást a mikróban végezzük, méghozzá egy speciális és szuper edényben a MikroGourmet-ben.
A MikroGourmet Alsó átlátszó tálcájába öntünk 3,5 dl vizet.
Ráhelyezzük a Párolóedényt, amibe beleöntjük a zöldségeket. Rátesszük a tetejét és 600 W-on 15 perc alatt megpároljuk a zöldségeket. 5 perc pihentetés után tálalható.
Semmilyen fűszer nem szükséges hozzá, nagyon finom lesz fűszerezés nélkül is a zöldség.
Miután megsült a hús, elkészült a köret, egy Mediterrán Tálaló Tál egyik felére rendezzük a kekszes tarjánkat, és mellé a párolt zöldségeket.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!