Kedves Mari, Köszönöm. a receptet!
50dkg háztartási keksz
20 dkg dió
40 dkg kristálycukor
2 dkg kakaópor
5 dkg étcsokoládé
1,5 dl tej
1 ráma margarin
A kekszet és a diót mozsárban vagy másképp apróra törünk és egy tálba öntjük. A cukrot, kakaóport , étcsokit, a tejet és a margarint felfőzzük és ráöntjük az összetört diós kekszre. Jól összeforgatjuk és egy nagy nejlonzacsiba öntjük, majd megformázzuk, hogy olyan legyen mint egy rúd szalámi. Másnapra összeáll és szeletelhető lesz. Nyáron jobb hűtőben állni hagyni.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!