Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús étel recept » Kelbimbóval töltött csirkerolád

felvitel dátuma: 2013-02-20 10:21:27       mai nézettség: 1       nézettség: 3384
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:
  • 4 szelet csirkemell filé
  • Kb 10 dkg kelbimbó
  • 1 tk
  • 0,5 tk bors
  • 1 kk fokhagyma granulátum
  • 4 fogpiszka
  • Kevéske olaj
  • 3 dkg sajt

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 35 perc

Főzési idő: 7 perc
Elkészítés:

A kelbimbót sós vízben puhára főzzük.

Hagyjuk lecsöpögni.

A melleket alaposan megtisztítjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és meghintjük a fokhagyma granulátummal.

A kiterített hús keskenyebb oldalára sorba rakunk pár szem kelbimbót, majd szorosan feltekerjük, fogpiszkával megtűzzük.

A húsokat kevéske olajjal bélelt tepsibe fektetjük, pici vizet öntünk melléjük és alufóliával letakarva 200 fokon 30 percig sütjük.

A sütési idő leteltével a fóliát levéve a tekercsekre halmozzuk a lereszelt sajtot, majd visszatoljuk a sütőbe, amíg a sajt meg nem barnul.

A maradék kelbimbót fokhagymás tejföllel meglocsolva a körettel kínálhatjuk.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.