1 kel
1 reszelt sárgarépa
olivaolaj a sütéshez
2 hagyma
3 reszelt foghagyma
3 szelet teljes örlésü kenyérszelet
1 tojás
friss petrezselyemzöld, bazsalikomlevél, oregánó
só, bors, köménymag csipetnyi
Köret:
saláta
kis olivaolaj
dió-tökmagolaj és balzsamecet, só, bors ízlés szerint
1 citrom leve
1 szeletelt lilahagyma
csillipaprika
pirított kenyérkocka
1 kelt apróra vágva és egy reszelt sárgarépát sós vízben félpuhára párolok, olivaolajon megpirítok két hagymát és három reszelt foghagymát és beáztatok 3 szelet teljes örlésü kenyérszeletet.
Ha kihültek egy tálban összekeverem a kelt, a dinsztelt hagymát, a kifacsart kenyereket, 1 tojást adok hozzá és friss petrezselyemzöldet, bazsalikomlevelet és oregánót.Sózom, borsozom, köménymaggal ízesítem.
Kis fasírtokat rakok a kiolajozott tepsi aljára és megsütöm.
Köret:
A salátát egy tálba rakom, kis olivaolaj, dió-tökmagolaj és balzsamecet, só, bors, 1 citrom leve , 1 szeletelt lilahagymaés egy apróra vágott csillipaprika.
Pirított kenyérkockákkal kínálom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!