Főoldal » Főzelék étel recept » Kelkáposzta főzelék sült virslivel vagy fasírttal
felvitel dátuma: 2016-11-05 18:38:15
mai nézettség: 1
nézettség: 1467
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:
Kelkáposzta fözelék
1 kis vörös hagyma
4 gerezd fokhagyma
4 szem közepes krumpli
Fél fej kelkáposzta
Só bors vegeta piros paprika örölt kömény
6 pár virsliL
Rántás:liszt olaj
Fasírt:
500 dkg darált hús
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 db száraz zsemle
1 db tojás
Só, vegetta, pirospaprika
Előkészületi idő: 10 perc
Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:
Elkészítés:
A kelkáposztát felkockaztam bele az edénybe a krumplit is felkockaztam és béke raktam majd a hagymát apróra vágtam és a fokhagymát is dprora vágtam szám borsozom vegeta örölt köménnyel felraktam fözni annyi vízzel hogy jól ellepje. Föztem 30 percig addig liszt olajból rántàst csináltam amint megvolt leveték a türö és piros paprikáztam amint megfölt a káposzta meg a krumpli berántottam és még kicsit összeforaltam kb 10 perc és kész lett .
Majd a virslit bevagdaltam és kisütötem forró olajban.
A fasírt elkészítése:
Egy tálba bele rakjuk a darált húst és bele rakjuk a apró kockára vágott vöröshagymát és apróra vágott fokhagymát, a száraz zsemlét vízbe áztatjuk, ha már kiázott akkor kinyomkodni a vizet és a húsba rakni. Megfűszerezni sót, vegettát , és pirospaprikat szórni bele és végül a tojást bele rakni összegyujni és olajba kisütni.
Szakács: viki
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!