Most nagyon megenném!!:))
Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta,1 szál házi kolbász kevés olaj, liszt, babérlevél, egész bors,1 kis fej vörös hagyma, pici őrőlt piros paprika.2 db. kisebb krumpli
Elkészítés:A kelt felvágom csíkokra, egy fazékba teszem,és annyi vizet öntök rá hogy ellepje. Ha felfórt, leöntöm róla a vizet, és újat öntök rá. Sózom, beleteszem a babbérlevelet, a borsot,egy pici csípős paprikát,A krumplit pici kockákra vágom és a káposztához adom. Belerakom a kolbász, és puhára főzöm. Közben a zsíradékon elkészítem a rántást, majd belekockázom a hagymát, picit sütöm, beleteszem a pirospaprikát,és felöntöm vizzel, felforralom,és a káposztához öntöm. Összefórralom,és kész..
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!