Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Kelkáposztaleves virslivel

felvitel dátuma: 2011-02-08 12:26:24       mai nézettség: 1       nézettség: 2236
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
kelkáposztalevél: 20 dkg
burgonya: 20 dkg
fokhagyma: 2 gerezd
vöröshagyma: 1 kis fej
zsír: 1 evőkanál
finomliszt: 1 evőkanál
petrezselyemzöld: fél csomag
őrölt pirospaprika: 1 mokkáskanál
virsli: 4 pár
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:
Az előkészített ( megmosott ) kelkáposztát metéltre vágjuk, forró vízben feltesszük főni.
Megsózzuk, hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott burgonyát, az apróra vágott vöröshagymát, és fokhagymát.
A zsírból, őrölt pirospaprikából és lisztből rózsaszín mártást készítünk, ( folyamatos keveréssel ügyeljünk arra, hogy ne égjen le, mert akkor keserű lehet az íze ) az egészet a leveshez adjuk és összeforraljuk. A főzés befejezése előtt a levesbe tesszük a megtisztított és 1 cm-re feldarabolt virslit. Petrezselyemzöldet levelekre szedjük, és ezzel díszítjük akész levest.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.