Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Előétel / meleg recept ( tálaláskor ) » Kenyérlángos

felvitel dátuma: 2011-08-12 14:43:45       mai nézettség: 1       nézettség: 1633
részletes recept
Hozzávalók 5 személyre:

500dkg Liszt lehet keverni más lisztel is

1 cs száraz élesztő

3 dl langyos víz

1 kk pici bors

25 dkg szallona

2 fej lila vagy vörös hagyma

2 kispohár tejfől

izlés szerint kolbész

3-4 kerezd hagyma

Előkészületi idő: 50 perc

Sütési idő: 25 perc

Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:

Lisztet a sót és az élesztőt összekeverem keverő géppel és hozzá adom a langyos vízet lassan . miutána össze dolgoztam lefedem és langyos helyre teszem kellni.

A szalonát apró csikokra vgom és kisütöm a zírjából.

Hagymát csikokra vágom. a tesfőlhoz teszek sót és pici borst és a foghagymát összetörve beleteszem.

30 perc alat elkészül és meg kell a tészta és a tepsít kiolajozom éés szét huzgálom benne a tésztát .

megkenem a tejfölös masszával ráteszem a szalonát és a hagymát izlés szerint kolbászt -

25 percig sütjük 15 percig 160 fokon 10 percig 220 fokon és ekkor ha valaki sajtosan szereti tehet .

étvágyat hozzá .

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.