Elkészítés:
Tészta elkészítése:
egy magas falú pitlibe beleöntjük a langyos vizet, beleszórjuk az élesztőt. Hozzáadjuk a cukrot,jól elkeverjük majd hagyjuk pihenni/felfutni 10 percet .Egy tálba tesszük a lisztet a sóval és jól összekeverjük. Hozzáadjuk az olajat, a felfutott élesztőt, majd robotgép segítségével összedolgozzuk a tésztát. Mikor sima egynemű, elválik a tál falától a tészta akkor jó. Meglocsoljuk a tészta tetejét egy kevés olajjal,hogy ne száradjon ki. Lefedjük egy konyharuhával és szobahőmérsékleten hagyjuk kelni egy órahosszát. Miután letelt az egy órahossza , a sütőt melegítsük elő 180 fokra. A tésztát nyújtsuk ki egy általunk választott tepsi méretére. Az enyém 35*25 ös. Jól zsírozzuk ki vagy tegyünk bele sütőpapírt.
Majd helyezzük bele a kinyújtott tésztát.A tejföl 3/4-dét rákenjük tésztára. Erre jöhet egy kevés sajt, majd túró ,császár szalonna, sonka, kolbász, lilahagyma, a maradék tejföl és az összes reszelt sajt . Előmelegített sütőben 180 fokon 40-45 perc alatt készre sütjük. Lehetőleg figyeljünk néha rá, mert mindenki sütője más hőt bocsát ki. Tűpróbával is ,és kicsit a tésztát megemelve is szoktam nézni az alját ,hogy pirosas e .