Nagyon finom ez a husi! Gyakran készítem én is.
Hozzávalók:8 szelet csírkemell, 2 dl. főzőtejszin,1 kispohár tejföl,20 dkg. trapista és füstölt sajt, fokhagyma,só, olaj.
Elkészítés:a húszeleteket klopfolás utánbefűszerezük/én csirke fűszert használtam/Forró olajon mindkét felét a húsoknak megsütjük.Tűzálló tálba, vagy tepsibe hejezzük a húsokat.A tejszint összekeverjük a tejföllel,adunk hozzá 2 evőkanál olajat,2 gerezd fokhagymár/ én bele reszeltem/és sózzuk meg.Az öntetet ráöntjük a húsokra. Lereszeljük mindkét sajtot, összekeverjük és a tetejére szórjuk szép egyenletesen.Előmelegített sütöben pirosra sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!