Kínai kel,
sörretek,
répa,
spárga,
zöldhagyma,
zeller, (zöldség ízlés szerint)
Paszta:
kis darab gyömbér,
2 fej hagyma,
szójaszósz,
halszósz,
pirospaprika+fűstölt,
só egy fej fokhagyma
A zöldségeket vékonyra vágom, lesózom és egy napig állni hagyom.
A Pasztához öszzeturmixolom a hozzávalókat, és a zöldségeket teszem.
Nagy üvegbe rétegezem, ha nem elég a lé sós ízzel pótolom.
Konyhapulton hagyom érlelni(olyan mint mikor uborkát kovászolunk) erjesztjük, a tetőt nem csavarjuk rá. Kostoládsal tudjuk ellenőrizni számunkra mikor elég savanyú.
Erjedés után hűtőben tartjuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!