Húú! Ez nagyon finom. Én is kipróbálom.
Hozzávalók:
1 db csirkemell filé, vagy 3 db felső csirkecomb (természetesen kicsontozva)
Hozzávalók a bundához:
1 ek étolaj, 5 evőkanál liszt, 3 csapott ek. étkezési keményítő, 1 db tojás, 1 csipet só, 2 evőkanál víz, 1 kk. sütőpor
A mázhoz:
10 dkg ketchup, 2 teáskanál méz , 3 ek szezámmag
A sütéshez: 3-4 dl étolaj
A húst felkockázzuk. Egy tálba beletesszük a bundák hozzávalóit, majd sűrű masszát készítünk belőle, s beleforgatjuk a húsokat.
A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Ahogy kivesszük a megsült húst, papírtörlőn lecsepegtetjük. Közben elkészítjük a mázat, s rögtön beletesszük a mázba a megsült húskockákat, majd tálra rendezzük. Rizzsel tálaljuk…
Húú! Ez nagyon finom. Én is kipróbálom.
Ezt szeretem, ugyan még csak kínaiba ettem ilyet, de akkor én is elkészítem.
De jóóó
Nagyon szeretem.
Finom. Nagyon imádom.
Imádom
Nagyon finom
Megkóstolnám, jól néz ki.
Ezt a kínai ételt én is szeretem..
Jól néz ki. Kipróbálom én is.
De finom. Jó lenne nekem is kipróbálnom
Szuper...
Szeretem
imádom
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!