5 dkg friss gyömbér
1 kisebb fej karfiol
2 ek étolaj
3 db sárgarépa
1 db fehérrépa
2 l csontleves alaplé
10 dkg üvegtészta
2 ek szójaszósz
kaliforniai paprika
A répát és a gyökeret meghámozzuk és felkarikázzuk, kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk az nagy lyukú reszelőn lereszelt gyömbért is, valamint az apró rúzsaira szedett karfiolt., és a kaliforniai paprikát is. Az alaplével felöntjük, szójaszósszal ízesítjük. 10 percig főzzük.Ha szükséges utána ízesítünk, én kevés csilit ekkor tettem bele.
Tűzről lehúzzuk, beletesszük az üvegtésztát és 10 perc múlva tálalhatjuk is.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!