Elkészítés: Megsütjük a piskótát.
Ha kihűlt,baracklekvárral megkenjük, és rárakjuk a babapiskótát, sűrűn egymás mellé, majd a kenőtollat rumba mártogatjuk, és egyenletesen megkenjük vele a piskótákat. 8 dl tejjel elkészítünk 2 csomag vaníliás pudingot, a lényeg hogy jó sűrű legyen. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinggal óvatosan kikeverjük. Ezt a pudingos krémet rákenjük a babapiskótára, majd a tetejére felverjük a tejszínt,és ezt is rásimítjuk. Igazán nagyon finom, és mutatós sütemény, akár ünnepre is
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!