Tésztához
8 db tojás fehérje
8 csapott ek kristály cukor
4 csapott ek liszt
1 csomag sütőpor
2 ek zsemlemorzsa
15 dkg apróra tört mogyoró
1 evőkanál étolaj
Krémhez
8 db tojás sárgája
20 dkg kristály cukor
2 csomag vaníliás puding por
2 evőkanál liszt
8 dl tej
25 dkg margarin
1 ek keserű kakaó
2 evőkanál mogyorókrém
5 dkg mogyorókrém a tészta kenéséhez
Keksz réteghez:
15 dkg háztartási keksz
Rum aroma
1 dl tej
Tetejére
Hullala 2,5 dl habalap
reszelt csokoládé
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!