60 dkg pulykamáj, 6 db tojás(nekem most jércetojásom van azért ennyi), pici só a tojásba, zsemlemorzsa (házi, én készítem), liszt fehérbors, majoranna 4 db nagy burgonya olaj a sütéshez, fűszerkeverék a sült burgonyára
A pulykamájat megtisztítom, átmosom, lecsepegtetem róla a vizet. Megszórom bőségesen majorannával és fehérborssal. Így áll kb 2 órát hűtőbe (előre ellehet készíteni. A burgonyát megtisztítom, kockára vágom megmosom, letörlöm a vizet róla, hogy ne fröcsögjön az olaj. Forró olajban kisütöm és megszórom sóval és a fűszerkeverékkel. A májat bepanírozom (liszt, tojás,zsemlemorzsa) Forró bő olajban kisütöm és a burgony amellé kisedem. Amikor fogyasztjuk mindenki akkor sózza.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!