Nagyon gusztán néz ki,és szép tiszta.!! Biztos finom.
Ahogy én szoktam:
A húsokat feltesszük főni 7 liter vízben.Amikor elkezd forrni takaréklángra tesszük,és folyamatosan lehaboljuk.
Amikor letisztult beletesszük a sárgarépát,petreszelyemgyökeret,hagymát fokhagymát fűszereket.3-4 órán keresztül lassú tűzön kevergetés nélkül főzzük.Amikor a hús elválik a csontól,levesszük a tűzről,hagyjuk leülepedni.A levet óvatosan lemerítjük egy tálba,és hagyjuk hűlni.Miközben hűl ovatosan szalvétával a tetejéről le itatgatjuk a zsírt.A csontokról leszedjük a húsokat és tányérokba,tálkákba osztjuk.Tehetünk bele sárgarépát,felezett főtt tojást.
A lezsírozott kocsonya levet óvatosan a tálkákba merjük,és hagyjuk megaludni.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!